ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ- 16TH INTERNATIONAL CONGRESS, OCTOBER 17-19, 2022 PATRAS, GREECE

Συμμετοχή του Εργαστηρίου μας στο Συνέδριο της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας- 16th International Congress, October 17-19, 2022 Patras, Greece

Μέλη του Εργαστηρίου μας συμμετείχαν με 16 συνολικά επιστημονικές ανακοινώσεις στο κορυφαίο Γεωλογικό γεγονός της πατρίδας μας, το 16ο Διεθνές Συνέδριο της ελληνικής Γεωλογής Εταιρίας (GEOLOGICAL SOCIETY OF GREECE- 16th International Congress, October 17-19, 2022 Patras, Greece). Δέκα εργασίες παρουσιάστηκαν στη θεματική T6. Geochemistry, Mineralogy, Petrology and Volcanology, και έξι εργασίες παρουσιάστηκαν στη θεματική T7. Economic Geology, Raw Materials, Energy Resources, Circular Economy. Οι περιλήψεις του Συνεδρίου είναι προσβάσιμες στον σύνδεσμο: https://gsg2022.gr/wp-content/uploads/2022/10/GSG2022_Book-_Of_Abstracts_V3_compressed.pdf

Συγχαρητήρια σε όλους, διδάσκοντες και φοιτητές για την πανηγυρική συμμετοχή! Το επόμενο συνέδριο της ΕΓΕ θα οργανωθεί από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου το 2026.